‼️ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ в БУКУРЕЩ ‼️

💯С Travelia ще разгледаш коледните базари и ще може да релаксираш в известния SPA център Терме!

1 нощувка със закуска, плюс транспорт:

🚌дата: 09-10.12 ; 16-17.12

1 ден
Отпътуване от Бургас – OMV Метро в 03:00ч; от Варна в 05:00ч от ул. Антим I; от Шумен в 06:00ч OMV до на Била, от Русе в 08:00ч от паркинга на централна жп гара.

Пристигане около 11:00ч в румънската столица. Панорамна обиколка на града – Националния театър, Площада на революцията, кралския дворец, университетската библиотека, храма на музиката „Атене, пл. „Романя“, пл. „Виктория“, Триумфалната арка (копие на парижката).

Около 14:30ч настаняване в хотел в централната част на града. Свободно време за почивка и освежаване. Време за посещение на Коледните базари в Букурещ – по подобие на Коледните базари в Австрия и Германия, този в Букурещ не отстъпва по нищо. На коледния базар има около 100 коледни къщички, които предлагат най- различни неща – от коледни подаръци, греяно вино и играчки до типично румънски десерти и ръчно изработени вещи. Има за всекиго по нещо! На изградената сцена гостуват изпълнители, танцьори, разиграват се традиционни обичаи. Богато украсените базари и цялата светеща столица Букурещ създават невероятно коледно настроение струящо отвсякъде. Свободно време на базара. Нощувка.

2 ден
Закуска. Освобождаване на хотела.

По избор: Посещение на SPA Център Терме или шопинг в мол Банеаса за коледни подаръци.

Терме Букурещ е идеалното място за цялото семейство за забавление и отдих. Намира се в северната част на Букурещ и е отворен през цялата година. Водата има перфектна температура от 33° С, а температурата на въздуха е постоянна 29-30 °С. Имате избор между 3 основни зали: The Palm – Палмата е най-обширната и просторна зона, висока повече от 50м, с огромни палми, стотици шезлонги, много зони за релакс; Elysium – ВИП зоната; Galaxy – мястото за забавления и водни приключения за цялото семейство. Посещението трае около 4 часа.

Или шопинг и отдих в мол Банеаса – идеално място за пазаруване, забавление и отдих с над 300 магазина с известни марки, хипермаркет Carrefour; заведения за хранене McDonald’s, KFC и други. Възможност за шопинг и разходка около 4 часа.

Отпътуване за България.

Офертата включва:

⭐️Транспорт с лицензиран автобус/ микробус;

⭐️ 1 нощувка със закуска в хотел MyContinental Bucharest*** (при варианта на 9 Декември) или Continentantal Forum Bucharest**** (при варианта на 16 Декември) в Букурещ;

⭐️ Екскурзоводско обслужване;

⭐️ Панорамна обиколка на Букурещ;

⭐️Посещение на Коледните базари в центъра на Букурещ;

⭐️Посещение на мол Банеаса или SPA център Терме (входната такса не е включена)

Офертата не включва:

• входове за обектите и лични разходи;

🌊 Входни такси за SPA център Терме:

– Зона Galaxy за престой 04:30ч: възрастни – 63 леи, студенти и пенсионери – 53 леи, деца от 3 до 16г – 47 леи; Пакети за семейства: 1 възрастен с 1 дете – 100 леи; 2 възрастни с 1 дете – 159 леи; 2 възрастни с 2 деца – 200 леи;

– Зона The Palm за престой 04:30ч (при заплащане на тази зона можете да ползвате и зона Galaxy безплатно): възрастни – 73 леи, студенти и пенсионери – 63 леи, деца под 16г не се допускат в тази зона;

– Зона Elysium за престой 04:30ч (при заплащане на тази зона можете да ползвате и останалите две безплатно): възрастни – 97 леи, деца под 16г не се допускат в тази зона; Наем на кърпа – 16 леи; Наем на халат – 24 леи.

https://grabo.bg/dekemvri-v-bukuresht-0htw8kt

Очакваме ви:

📞 0878218212

📧travelia@abv.b

Травелия ЕООД

Сподели

Резервирай

Виж още

ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ В БУКУРЕЩ

ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ в БУКУРЕЩ С Travelia ще разгледаш коледните базари и ще може да релаксираш в известния SPA център Терме! 1 нощувка със закуска, плюс

ВРЕМЕ Е ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АДРЕС

ГР. ВАРНА
УЛ. БЕЛСИЦА 16 ПАРТЕР

ТЕЛЕФОН

0878218212

EMAIL

travelia@abv.bg

toa-heftiba-270794-unsplash