УИКЕНД В БУКУРЕЩ

👌Дата: 25-26.11

💥Цена: 175,00 лв- от Бургас; 165,00 лв – от Варна; 155,00 лв – от Шумен; 135,00 лв- от Русе.

Офертата включва:

🔸1 Нощувка със закуска в х-л 3*;

🔸транспорт с туристически автобус;

🔸панорамна и пешеходна разходка в БУКУРЕЩ

🔸посещение SPA център Терме /без входни такси/;

🔸екскурзоводско обслужване;

🔸възможност за солна мина Сланик /с доплащане/

1 ден

Отпътуване от Бургас – ОМВ (Метро) в 03:00ч, Варна в 05:00ч, от ул. Антим I, от Шумен в 06:00ч, OMV до Била, От Русе в 08:00ч, от паркинга на централна ЖП гара. Пристигане около 11:00ч в румънската столица. Панорамна обиколка на града: Националния театър, Площада на революцията, кралския дворец, университетската библиотека, храма на музиката Атене, площад Романя, площад Виктория, Триумфалната арка (копие на парижката). Пешеходна разходка в сърцето на столицата: двореца и резиденцията на румънския патриарх, църквата „Св.Св.Константин и Елена“, съхраняваща и мощите на българския светец Свети Димитър Басарбовски, хана на Манук, старата църква, двореца на Влад III и манастира Ставрополеос. Свободно време за разходка в старата част Липскани или по желание (срещу доплащане и предварителна заявка) посещение на Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеску. Около 14:30ч, настаняване в хотел в централната част на града. Свободно време за почивка и освежаване. Около 16:30ч, посещение на Терме Букурещ – идеалното място на цялото семейство за забавление и отдих. Намира се в северната част на Букурещ и е отворен през цялата година. Водата има перфектна температура от 33°С, а температурата на въздуха е постоянна 29-30°С. Имате избор между 3 основни зали: The Palm е най-обширната и просторна зона, висока повече от 50м, с огромни палми, стотици шезлонги, много зони за релакс. Втората Elysium е ВИП зоната, а Galaxy е мястото за забавления и водни приключения за цялото семейство. Посещението трае около 4 часа. Връщане в хотела. Нощувка.

2 ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време или по желание (срещу доплащане и предварителна заявка) полудневна екскурзия до солната мина в Сланик. Отпътуване за град Сланик и посещение на старата солна мина Унирия, която се смята за най- голямата солна мина в Европа. Своеобразните художествени галерии, отворени за посетители, са на 210 метра под земята, около 50м високи и 20м широки, с най-причудливи форми. Солната мина е превърната в санаториум и се използва за лечение на белодробни заболявания в солен микроклимат.

Отпътуваме за България по маршрут – Русе, Шумен, Варна, Бургас.

https://grabo.bg/do-bukuresht-0u8g6bz

Сподели

Резервирай

Виж още

ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ В БУКУРЕЩ

ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ в БУКУРЕЩ С Travelia ще разгледаш коледните базари и ще може да релаксираш в известния SPA център Терме! 1 нощувка със закуска, плюс

ВРЕМЕ Е ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АДРЕС

ГР. ВАРНА
УЛ. БЕЛСИЦА 16 ПАРТЕР

ТЕЛЕФОН

0878218212

EMAIL

travelia@abv.bg

toa-heftiba-270794-unsplash