ЛУКСОЗНА НОВА ГОДИНА В ЧЕРКЕЗКЬОЙ

Цена: от Варна – 480 лв; Бургас – 450 лв

2 нощувки със закуски+ Новогодишна Гала вечеря в ресторантa на хотел  Wyndham Cerkezkoy*****

1 ден
Отпътуване от Варна 02:00ч от ул. Антим I. Отпътуване от Бургас в 04:00ч от ул. Булаир срещу офиса на Нишикли Травел. Продължаваме към ГКПП Малко Търново – Дерекьой. Преминаване на границата и се отправяме към Люлебургаз – името идва от турската дума „lule“ – лула, с производството на които градът се слави. Свободно време в центъра на града за шопинг и разходка. Посещение на мол 39 Burda. Отпътуване за Черкезкьой. Настаняване в хотела, с възможност за ползване на SPA центъра на хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден
Закуска. Посещение на неделния пазар в Черкезкьой. Посещение на централна търговска улица в Черкезкьой. Посещение на мини-мол и Мигрос в Черкезкьой. Следобед връщане в хотела. Време за релакс в SPA зоната. Подготовка за новогодишната вечер. В 20:00ч празнична вечеря в ресторанта на хотела с DJ. За всички вас ще има много изненади, танци, хора и музика от Балканите от миналото до днес. Нощувка.

3 ден
Късна закуска. Отпътуване за Лозенград. Кратка спирка в центъра на града за покупки на турски сладкиши и деликатеси на изгодни цени. В късния следобед отпътуване за България. Пристигане вечерта в съответния град.

Сподели

Резервирай

Виж още

ПРЕДКОЛЕДНИ БАЗАРИ В БУКУРЕЩ

ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ в БУКУРЕЩ С Travelia ще разгледаш коледните базари и ще може да релаксираш в известния SPA център Терме! 1 нощувка със закуска, плюс

ВРЕМЕ Е ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

АДРЕС

ГР. ВАРНА
УЛ. БЕЛСИЦА 16 ПАРТЕР

ТЕЛЕФОН

0878218212

EMAIL

travelia@abv.bg

toa-heftiba-270794-unsplash