„ТРАВЕЛИЯ" ЕООД

за нас

„ТРАВЕЛИЯ" ЕООД

ТРАВЕЛИЯ“ ЕООД е лицензиран туроператор и турагент с удостоверение за регистрация РК-01-7995.
Екип от професионалисти, с дългогодишен опит в сферата на туризма, ще се погрижи да откриете това, което търсите – разнообразие от дестинации, атрактивни туристически програми, услуги на конкурентни цени:

„ТРАВЕЛИЯ" ЕООД

Благодарение на опита ни в пътувания, екскурзии и пътешествия, професионално обслужване, отлична подготовка, точност и коректност, ТРАВЕЛИЯ се стреми да бъде Вашият ТУРОПЕРАТОР, спечелил доверието, приятелството и постоянството на Вас – нашите КЛИЕНТИ.
При нас ще получите професионално отношение, индивидуален подход, грижа и внимание, коректно и съпричастно отношение към поетите ангажименти, упоитост и креативност за постигане на най-добро съотнощение качество-цена и направим Вашето пътуване незабравимо и неповторимо.
При нас можете да намерите продукти на водещи и утвърдени Туроператори, Хотелиери, Авио, Круизни и Застрахователни компании, както и всичко свързано с желанието Ви за пътуване.
С нас ще имате удоволствието да се насладите на комфортно и спокойно пътуване на изключително изгодни цени и условия, но със запазено високо качество!
Очакваме Ви!